Finns ingenting

I söndags, efter matchen i Nacka kom Petter hem till mig i Tyresö. Överraskade honom med dessa (ja fyra av jordgubbarna är fyllda av choklad)! Fram tills dess var allting bra, tills vi båda blev sjuka på kvällen/natten. Han fick över 40 graders feber och jag åkte på en förkylning. Sen dess har vi varit hemma ifrån skolan. Blev upphämtade utav hans pappa igår så nu är vi på Dalarö med hans farmor som är på besök! Det enda vi har gjort är i princip ätit tabletter och legat på soffan helt utslagna. Just nu hjälper bådas mediciner så vi är uppe i varv och funderar på att gå till affären och köpa godis. Sayonara bitches!!

Med oborstat hår


Det är såhär jag är. Ena sekunden kan jag vara överlycklig, nästa helt förstörd. Ena sekunden vilja lämna allt, nästa bara stanna i nuet förevigt. Ena sekunden spara på allt gammalt, nästa kasta allting. Ena sekunden bry mig, nästa skita i allt. Ta mig som jag är bara.

Nya tagGav upp hoppet om att hitta en snygg vit jeansjacka förra sommaren. Nytt försök nu, någon som vet vart jag kan hitta en? Hade inte bangat på att äga något häröver förövrigt.