Imorgon far vi

 
De matcher du inte presterar är de matcher tankarna flygit iväg. Så nu lägger jag undan datorn och mobilen. Reder ut allting på måndag. Imorgon far vi, och så kommer vi få ännu fler tröjor! Bugar och bockar. Nu måste jag sätta igång och packa. Fast vad behövs mer än matchkläder? Kom precis på, det är inte ens hemma då de är iväg och blir tvättade. Tar med mig några strumpor, that's it. Borde sova nu, kommer hem sent på söndag. Hatar Gnesta utav hela mitt hjärta. Göteborgarna ringde mig förut också, kan inte låta blir att drömma mig bort. 

The Script


Mitt älsklings band The Script har släppt sitt nya album. Förut har det varit så att jag avgudat alla låtarna i deras album men inte den här gången så blev lite besviken.. Dock har dom några riktigt fräscha samt några Live inspelningar ifrån konserter i Dublin som jag ryser i hela kroppen när jag hör.. Åååh.. Vill verkligen gå på dom någongång i mitt liv. Eller Hassle. Min män!

Blue eyes


Bild tagen i skolan härom dagen! Visst har jag blåa ögon på den?? Har egentligen nästan lite gul/bruna längst in, sen gröna och lite blått längst ut så vet inte hur det kunde bli sådär! Men tycker det är fint med blåa ögon, kanske skaffa sig ett par linser?
Idag efter skolan ska jag på en fika med Fredrik sen blir det egen träning på gymmet och rehab resten utav kvällen. Ser faktiskt fram emot det lite. Vill bara bli bättre! Nåja nu ska jag börja packa och välja outfit för att röra mig emot skolan.