Jag ber dig

Tappat räkningen. Hur många månader. Hur många chanser. Hur många gånger. Hur många ursäkter. Hur många tårar. Hur många kyssar. Hur många leenden. Mot ditt bröst med ord jag inte menar.
Varför vill man förstöra? Hur kan man såra någon med flit? Hur kan man le när man ser någons hjärta brista bit för bit? Hur kan man säga att problemen inte angår en när det är man själv som skapar dom? Hur kan man vilja komma emellan? Varför låter du oss inte vara ifred? Jag vet att du läser det här. Hoppas det känns bra att se mig gå sönder. Aldrig hatat dig. För du har aldrig vetat om. Nu vet du och går emellan ändå. Du ger mig inte mycket att gilla då. Vet att det är svårt att släppa, vi känner samma person. Men det räcker nu.
Allt är ett tungt ord. Bilden släpper inte när vi båda ångrade oss. Vad säger vi? Vad är bäst? För det är något vi inte kan släppa. Allt eller inget. Det är lätt att vara efterklok.

Tjejmiddag


Hejhej allesammans! Musiken står på högsta, jag springer runt och städar samtidigt som jag ska försöka packa och inte missa något. Har färgat håret som på ovanstående bild och jag är super nöjd! Har världens bästa frissör! Ikväll blir det tjejmiddag tillsammans med mina favoriter plus nya ansikten. Sen från söndag till måndag vankas det gymnasie sm. Får se om jag stannar kvar till måndag, allt är inte helt klart än.. Men vägrar springa runt själv i skolan när mina andra homies är i Holland och lirar fotboll. Nåja, allt löser sig som jag brukar säga! Nu ska jag välja klänning samt outfit inför imorgon vilket är ett problem då jag vit på baksidan av benen då jag bara solat fram.. Ha det så bra tills vi hörs nästa gång! Förresten, efter alla uttagningar som vart så KOM JAG MED i Team Stockholm!! Ser fram emot kommande säsong.

Hallon

Har det så grymt skönt här ute, läser mina nya bok (ja ni läste rätt) och käkar hallon. I jämförelse med mina kompisar som är hur nergo som helst så har jag ångest över att jag två dagar i rad sovit till halv 1 och missat en massa soltimmar.. Nåja nu ska snabbt in i duschen och sedan vidare till banken. ÄNTLIGEN säger jag bara! Puss