9 days


Äntligen är det höstlov. Äntligen lite fritid. Är träningsledig, men vem sa något om rehab ledig? Ingen. Sitter hemma hos mormor och väntar på att alla ska städa ur morbrors lägenhet då han också flyttat. Alla flyttar utom jag och mormor. Träffade Petter igår över en fika, superb! Dessutom fick jag glada nyheter ifrån tandläkaren, tågrälsen ska bort!! Snart ska jag ta SJ tåg ifrån Nyköping till destination unknown på ett möte som kommer avgöra hela min framtid.
Det här lovet ska jag leva livet. Skita i det förflutna och bara köra. Ska till Göteborg och Norrköping fast det enda jag egentligen vill är att åka till Halmstad. Ska försöka hinna med lite plugg också. Och så var det med den ledigheten.

Som grädden på moset


Och på den inte färdigrehabade axeln/skuldran så fick jag plötsligt en överansträngd och översträckt muskel som sträcker sig runt om höften och arslet. Är så arg nu att jag knappt kan andas. Ännu fler veckor utav rehab, som om jag inte har nog med det. Åt helvete med handbollen, tror Gud har andra planer för mig, eller så tog han sig en sup härom dagen när han lät mig få ännu en seg skada. Aja jag och Martina tänker bjuda ut våran nya tränare Erika på mys kväll någongång och prata killar med henne. Hon är världens bästa och var tränare för oss i Spanien

Turn this club around


Vinst i helgen i Västerås. Förstår inte att jag kunde tycka att det var kul att vara linje.. Sen red jag hos Martinas farmor, vilket jag kommer göra varje onsdag framöver för att bli bättre i bålen och mentalt. Idag tränar mina lagkompisar med landslaget, heja heja heja! På onsdag ska jag till naprapaten på en uppföljning utav armbågen osv. Planer för höstlovet är även klirrade, blir dock inte som jag tänkt att det skulle bli..