Minne för livet

För att vara ett år yngre och möta ett lag som satsar på att vinna vm guld så tycker jag att vi gjorde en bra match igår. Synd att vi hamnade i en svacka i första, annars hade nog matchen blivit jämnare. 
Det är inte många som under sin livstid kommer att få spela en sån match som vi fick spela igår. Känslan under inspringet. Känslan att stå där brevid de jämnlånga norskorna och skaka hand. WAAAH jag var som ett litet barn i en godisaffär. Jag levde igår. Och känslan när man gjorde mål var sjuk. S-j-u-k. Sen att se när bästa Rebecka kom in på planen blev det som pricken över i:et. Ordet lycklig passar äckligt bra in på gårdagen

När botten is nådd


Det som inte dödar dig gör dig starkare. Nu ska jag leka med min enda sanna kärlek, lillebror.

Vi satt ett gäng på en strand, några mil utanför TylösandYou ever love somebody so much you can barely breathe when you're with them? Som ett tomrum som aldrig kommer fyllas ut igen. Jag saknar er så mycket att det gör ont. Vi 9. Verkligheten kom ikapp oss i alla fall.

"Plötsligt försvinner en man in i skogen och lämnar mobilen hemma, plötsligt får vi för oss att lägga oss i en hög på studdsmattan och bara gosa med varandra, plötsligt får vi för oss att alla klättra upp på mopparna och dra oss en tur, plötsligt får vi för oss att käka på raskos korvbar varenda dag, plötsligt vaskar vi alla 6 iphonear på gatan, plötsligt kastar vi rasko emellan varandra, plötsligt vaknar man upp i ett 40 grader varmt tält, plötsligt drog vi en halvhäxa, plötsligt gör vi en trippelbakåtvålt, plötsligt grillar vi någonstans, plötsligt drar vi en bio, plötsligt blir vi tagna av vakter, plötsligt hänger vi på söder, plötsligt checkar vi in @ rasmus crib, plötsligt tar vi oss ett glas vitt med syrran och plötsligt kastar vi kast med liten Beckisen."