Ungdomar


Hej allihopa! Just nu mår jag piss eftersom att Instagram inte fungerar men annars mår jag prima! De senaste dagarna har jag glassat i solen och gömt mig för regnet. Svensk sommar i ett nötskal..
Igår satt jag med favorit tjejerna och trängdes i en jacuzzi med tio boys (bilden är tagen innan alla hoppat i). Blev en del sanning eller konka och vad som hände sen är och förblir en hemlighet.. På morgonen åt vi frukost på cafét och sedan drog vi in till stan och fixade Åhus linnena (de vi ska ha när vi spelar Beach handboll i sommar). Det blev grymma och påvägen hem införskaffades ett par nya solglasögon då jag glömde mina andra på tåget. Ni har undrat över vad jag använder för några och såklart köpte jag ett par pilot. De passar mitt ansikte bäst och jag tycker de är mycket tuffare än de klassiska wayfarersen!

Händer bara i Gnesta


Sitter här hemma och väntar på att mamma ska komma hem med pengar till mig då jag inte fixat mitt kort än.. När hon kommer tar jag första tåg upp till stan och träffar bästa tjejerna och killarna över mat ute i solen och sedan kolla fotbollen. Har med Zlatan hemma i tv soffan ikväll så kommer bli en del liv under matchen! Glömt alla mina mediciner hos Ness så får de först ikväll så de senaste dagarna har jag kört på det gamla. Är så yr nu att jag ligger i soffan i fosterställning med ett glas vatten, hur ska det gå när jag drar igång med mina nya igen? Hoppas mamma kommer hem snart, jag behöver bli omhändertagen!! Bild sedan jag skulle sola idag under de ytterstå få soltimmarna vi får i Gnesta, men nog fan lyckades en fågel pricka in att bajsa mig rakt på bröstet. Blev så äcklad att jag gick in på en gång. Där gick de soltimmarna till spillo!

YOLO


Har verkligen levt efter uttrycket Yolo (you only live once) på senaste och vad det har lönat sig!! Livet är för kort för att du ska undvika saker du känner dig otrygg i, ångra dig för att du aldrig lyssnade på vad hjärtat ville eller spenderade din tid med fel personer. På senaste har jag gått på fester utan att känna en kotte, slängt de människor som trycker ner mig, slutit fred med de som gjort mig ledsen i onödan och pratat med människor jag inte hört något ifrån på år. Jag har spenderat alla mina pengar på mat, åkt iväg på utflykter fast jag egentligen bara velat stanna hemma och utforskat saker jag alltid undrat över. Den friheten jag känner nu har jag aldrig känt förut och det är en sån enorm lättnad. Vad har du gjort idag som är utöver dina vanliga vardags rutiner? Var inte rädd för allt livet har att erbjuda. Ta allt som en utmaning, och lev livet till fullo.