Träningsdagbok

Bilder tagna utav Linn och Lina Larsson, ni hittar deras blogg här

Halloj, kom precis hem ifrån gymmet! Fått tillbaka träningsmotivationen igen, den försvann lite i och med att jag blev sjuk men nu är den tillbaka! Sjukligaste är att jag börjat sakna gymmet mer än handbollen(?). Vilket fall, här är vad jag gjort sedan jag blev frisk.
Löndags: Korta snabba intervaller 20min, fram/baksida lår/vader, mage 1h pass
Måndags: Crosstrainer 25min, bicep/tricep/rygg 
Tisdags: Intervaller, axlar/bicep/tricep och lite rumpa + rehab 1,45h pass
Onsdags: Snabba fötter, fram/baksida lår/vader/bål 1,45h pass
Torsdag (idag): PW + långa intervaller, hann köra lår och vader innan jag sträckte ryggen så bicep/tricep på det innan jag masade mig hem! 
Fredag (imorgon): Handbollspass (tror inte jag kommer kunna vara med pga min inte fullt friska hand, så läs rehab och förebyggande övningar osv)  sedan ett fyspass på det! Och efter skolan drar jag till gymmet igen! 
Pappa gjorde en beställning på nya protein grejer osv till mig idag samt att mamma proppade hela kylen full med kvarg, grönsaker, osvosv till mig! Dessutom har jag raddat upp alla mina kosttillskott så jag inte ska glömma dom på morgonen! Förut ville jag bli fit, nu vill jag bli stark! P.s testade att göra egna hemmagjorda bars idag på ett recept med goda omdömen! Inget socker alls och bara 160 kcal i varje. Kan skriva vad jag tyckte om de sen och kanske receptet ifall någon annan också vill testa! Kram på er! 

Aldrig hemma


Hallajs bloggen, sitter hemma hos min fina nu och väntar på att han ska komma hem ifrån fotbollen. Varit här några dagar nu, lovely. Körde ett vidrigt pass på gymmet idag också, herregud sprang snabbast av alla på löpbanden och körde för första gången biceps/triceps (inte fått lägga tyngd på armarna tidigare för en skada). Sjukt givande och jobbigt var det! Grym träningsvärk i låren, armarna och låren nu! Kan inte hjälpa att älska det. Något mer jag älskar är min pojkvän, är så löjligt kär och skulle inte klara mig inte utan honom. Och när man talar om trollen.. Nu kom han hem! ...Och nu pussade han mig massa gånger! Haha jaja ska försöka få lite psykologi plugg gjort medans han duschar. Ha de!!

Behövde detta

I fredags körde handbolls stjärnan Albin upp till mig och Sara hela vägen ifrån Halmstad. Vår fina gosiga stora nallebjörn!! Skrattat så jag fått magknip flera gånger, åh så bra livet är! Vi har gymmat (för inte kan man dega bara för att man får fin främmande!), kollat bio, ätit ute, varit på handboll, haft en del deep talks och kört en massa bil! Herregud får upp bilder i huvudet nu hahaha! 5/5 Elli's får denna helg. Men nu är det roliga slut och kvar på  veckans schema står plugg.