Kötta in i det sista baby!!


Heja världens bästa Simon! Fick bli en bild på Peter också, bara för att jag älskar Göteborgare! Borde lagt in en bild på Martin också, damn vad snygg han är! Men Simon är skönaste killen på denna planet och jag förstår inte hur man kan heja på någon annan!

Fresh


Har precis tagit mig ett kallt långt bad, använt ansiktsmask, peeling och en hårimpackning! Var länge sedan jag kände mig fräsh eftersom att jag nästan ständigt de senaste 2 veckorna har haft feber.. Nu ska jag äta några jordgubbar och huvudvärks tabletter för att sedan vara duktig och göra mina axelövningar. 10 points go to, Ellisnorpan!!

Backstage med Ulrik älskade Munter i sommarJag och Rebecka är så exalterade att vi nästan spricker!! Kände att jag var skyldig henne någonting, så nämner mamma att min morfar ska ha med Ulric Munter i sin Allsång nere i Vimmerby i sommar (för ni visste att min morfar var känd va?) och då kom jag direkt att tänka på Snäcka Becka! Så i sommar ska vi chilla galet ihop med han, Kicki danielsson, Darin osvosv. Tagga!!!