Calling out

Blogg.se vill inte samarbeta när det gäller foto delen.. Så när jag äntligen har fått tillbaka min kamera så kan jag inte lägga upp en bild. Så jävla lack på elgiganten (!!) Först lagade dom inte min kamera, sen sa dom att det ända felet var minneskortet och att jag skulle få ett nytt på garantin. Fick jag något nytt? Nää. Och det gamla med över 8000 bilder på tappade dem bort. Sedan fick jag en jävla massa skäll utav tandläkaren och jag skällde tillbaka. Har inte fått EN ÄNDA kallelse. Därefter skulle jag köpa glass, men det började regna och min glass smälte. Dessutom kunde jag inte sova inatt pga blixten. Hejdå, nu ska jag gå och äta. Update: Äta? Vad tänker jag med? Jag menar DRICKA eftersom att dom spände tandställnings skiten något förjävligt.

Cellofan


Svett jollen är poppis än idag. Sitter här på balkongen bland ljus och citron saft med 4 generationer. Jag, mamma, mormor och gammel-mormor. Imorgon blir jag väckt tidigt. Käft-doktorn 08:15. Frukost i hamnen 09:00. Därefter hämta min kamera (!!), hämta passet, träffa gamla vänner och ta en fika vid klipporna!

Dilf, milf


Träffade Tengil/Tengan/Taengh/Lovisa nyss! Skönt. Vi åt pizza och satt på bryggan och åt tuggummi och kollade på dilfar. Gnesta är verkligen Gnesta ibland. Alla glor. Att vissla är lite överdriver också. Karlar, det är omoget. 

Nu ska jag ut med brudarna på bilden. Ser man ens några? Ja en. Den ena tar bilden, den andra är fast med en cykel i bakluckan.