Sommarlåtar i plåtburk?


Måste ha en Ipod (NAN0 för dom är koolast!) så att jag kan ha alla roliga sommarlåtar i den! Börjar nästan tröttna på We speak no americano, så 2 months ago! Fast.......NE!!!!!

Är det säkert? Kött fifan

Samma kväll som lovisa gästbloggade så togs dessa bilder (fler bilder finns HÄR): 

Är det säkert att du älskar mig? Jag älskar dig. Fan vilket gott kött bruds. Tack Becca för att du var min backup. Tur att morsan var hemma också. Hjälp med svåra grejer är så Ellinors style. "Hur sätter man  på grillen morsan?", "Mor: och du ska flytta hemifrån när du slutar 9an? FniZzZz"
AH. Det saftnar i munnen på mig när jag tänker på våran kött! Saftar. Hur säger man?

Kvinnan in the house


Tycker att bloggen ligger i botten eftersom att jag inte tar nya bilder med mina fina och underbara kamera varje dag och jag förstår inte att ni inte tycker detsamma. Statistiken är högre then ever och jag har nog aldrig varit så förvånad som nu. Igårkväll kom mina vänner (som jag ibland tar för givet, förlåt) hit och vi åt och hade det gott! Nu är det verkligen sommarlov (bilder kommer någongång, haha).
Idag drog jag till Sthlm med min börs som skrek så det ekade i hela köpcentrumet. Den skrek utav rädslan att för hundrade gången få vara tom. Att det rentutav kurrar i min lilla börs mage. Stackarn. Men mer synd om mig tycker ja.

Hann med mycket idag, åkte även och hämtade mina Huddinge saker på Bareko! Är så gladglaglad!!!