Livet är en fest

Extremt bra shopping under mellandagsrean denna vecka. Träningsläger denna helg. Jätte bra kväll hos Theo igår. Grymt möte med tränarna härom dagen (a lags tränarna vill ha med mig på deras träningar). Fina dagar med Petter osv. Allt var himla bra tills idag. Det började med att jag kände mig hängig, hade ont i kroppen och huvudet var inte med alls. Envisades med att fortsätta träna i alla fall vilket slutade med att jag i första passet lyckdes trilla efter ett genombrott, landade fel och BRÖT handen?! Så nu har jag gips som ska sitta i 4v. Var tänkt 3 först men mitt lillfinger är helt vridet.. Euw. Så efter 7h på akuten är jag nu äntligen hemma! Det sjukaste är att nu när det går som bäst med handbollen får jag inte spela, samma i oktober efter SM... Det ännu sjukare är att jag inte ens är ledsen?! Lite deppig över att jag kommer vara ful på nyår och att jag missar vårt hemma SM steg 3 nu i januari.. Men annars?? Nä! Vet ni varför? För jag har börjat tagit ut det posetiva ur allt! Kanske var det meningen att jag skulle skada mig så jag nu istället kan sätta igång med mitt nya fysprogram och bli mycket mer förberedd inför a lags träningarna (nej Team Stockholm har inga damer,våra damer är Spårvägen). Tagit mig 25min att skriva detta så hoppas ni orkat läsa hit nu!!

29 titta nogaTror detta är bloggvärldens tyngsta bildbomb. Låt er inspireras. Me and you, just us two 

Bild på mig och pappa ifrån julaftons firandet hemma hos farmor

Fastän jag inte firade min jul som jag brukar göra så var den grym i år. Hann träffa alla nära och kära och senare emot kvällen rörde jag mig emot min andra familj ute på Dalarö hehe. Tror jag är mer där än hemma så idag när jag skulle slå in portkoden kom jag inte ihåg den så fick ringa hem och fråga?! Sjukt! Fick vääärldens finaste halsband av min pojke också så min julafton kunde inte bli bättre.
Var och kollade Drott-Skånela i Märsta idag och Gud så grym vår älskade Albin är. Saknat honom så förfärligt och när vi sa hejdå fick jag verkligen en klump i magen. Har ni några såna vänner, ifrån någon annan stad som man bara kan träffa 2ggr om året? Åh blir så arg på att vi inte planerade in att åka med Drott ner tillbaka till Halmstad och stanna där ett par dagar..
Mår dåligt eftersom vi pratat om att åka ner till Lund och kolla Lundaspelen också för att sen följa med Sävehof grabbarna tillbaka hem till Göteborg (mycket handbolls snack nu kanske, förvirrar säkert många) men det kommer ju inte heller bli av eftersom att vi (Sara och jag) har planer på att vara hemma över nyår. Så vi får helt enkelt åka till Göteborg i januari om jag klarar av att inte shoppa upp mina pengar.. Som Sara säger "jag önskar att jag var ekonomiskt oberoende så jag kunde vara sådär spontan som jag vill" och kan inte annat än att hålla med. Har så många vänner, Sverige runt, som jag lärt känna genom handbollen, som jag inte träffar annat än på de stora evenemangen över sommaren. Förstår ni, man träffar dem 1 gång per år!!! Herregud får ont i hjärtat nu för jag saknar alla mina bästa grabbar så mycket, för faktiskt har jag lärt känna såå många fler killar än tjejer? Aja ska spendera lite tid med mina mostrar som är här på besök ifrån Vimmerby/Linköping/Norrköping. Imorgon är det första träningen sedan Junior Elit cupen och jag är så taggad!! Träningsläger i helgen med, herregud vad jag älskar handboll.